BROUSICÍ HOUBIČKA ČTYŘSTRANNÁ rozměry: 100x70x27 mm zrnitost: 220
BROUSICÍ HOUBIČKA ČTYŘSTRANNÁ rozměry: 100x70x27 mm zrnitost: 60
BROUSICÍ HOUBIČKA ČTYŘSTRANNÁ rozměry: 100x70x27 mm zrnitost: 100
Plochý brusný kámen pro ostření a jemné vyostření různých řezných nástrojů. Rozměry: 125 x 50 x 20...
BROUSICÍ HOUBIČKA ČTYŘSTRANNÁ rozměry: 100x70x27 mm zrnitost: 180
BROUSICÍ HOUBIČKA ČTYŘSTRANNÁ rozměry: 100x70x27 mm zrnitost: 80
Plochý brusný kámen pro ostření a jemné vyostření různých řezných nástrojů. Rozměry: 125 x 50 x 20...
Detailní popis Vyrobeno v kombinaci hrubozrnné a jemnozrnné vrstvy. Rozměr: 50 x 130 x 25 mm ...
Brousky na nože jsou nástroje používané k ostření nožů. Existuje hned několik typů brousků, takže si můžete vybrat podle svých preferencí. Předně se jedná o klasické mechanické brousky, které brousí pomocí vodících drážek. Jejich výhodou je nízká cena, jednoduchost i vysoká variabilita využití. Dalším typem jsou elektrické brousky na nože, které umí brousit rovnoměrně během několika vteřin. Využijí je i profesionálové. Dalším modelem je ocílka, která se hodí pro pravidelnou údržbu především zkušenějšími uživateli. A na broušení se využívají také brusné kameny, které umí čepele nožů i vytvarovat. Brousky na nože pak mají různé stupně hrubosti a jsou určeny pro nabroušení různých typů nožů, včetně kuchyňských nebo zahradnických nožů.
Společnost Horák - CZ, s.r.o. využívá cookies pro bezpečné a spolehlivé poskytování svých internetových stránek, ověření výkonnosti a Vašich zkušeností jako uživatele a pro další zlepšování zásadního obsahu a personalizované reklamy jak na našich internetových stránkách, tak také na stránkách třetích poskytovatelů. Kliknutím na „Přijmout vše“ souhlasíte s používáním cookies a jiných technologií ke zpracování Vašich osobních údajů, včetně jejich předávání našim marketingovým partnerům (třetí osoby). Naši partneři využívají cookies a jiné technologie rovněž k personalizaci, měření a analýze reklamy. Pokud neudělíte svůj souhlas, omezíme se pouze na zásadní cookies a technologie. Přečtěte si více v našich Zásadách používání souborů cookies.